9 Απριλίου 2009

Ο Κάρλο Αντσελότι συμφώνησε προφορικά με την Τσέλσι

Ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο, καθώς συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους της Τσέλσι προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Γκους Χίντινκ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», ο ιταλός προπονητής υποσχέθηκε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς ότι θα μετακινηθεί στους Μπλε το προσεχές καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται πηγές μέσα από την Μίλαν, οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο Αντσελότι θα αφήσει τον σύλλογο της Serie A, έχοντας ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 5,8 εκ. λίρες, να τον περιμένει στην Τσέλσι για το υπογράψει τον Ιούνιο.

Το μοναδικό εμπόδιο που απομένει να ξεπεραστεί, είναι το αν η Μίλαν θα ζητήσει αποζημίωση για να αφήσει τον προπονητή της να φύγει, με τον οποίο έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Λέγεται, ωστόσο, ότι μεταξύ του Αντσελότι και του ιδιοκτήτη των Ροσονέρι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υπάρχει μια συμφωνία κυρίων, η οποία επιτρέπει στον πρώτο να αποχωρήσει ελεύθερα από την ομάδα το καλοκαίρι, εφόσον το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: