8 Απριλίου 2009

Γκαλιάνι: "Καμία διαπραγμάτευση για Κακά"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι υποστήριξε σήμερα αυτό που λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουν, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κακά.
Οι Ισπανοί γράφουν τις τελευταίες ημέρες πως η "βασίλισσα" έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, κάτι όμως που κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Απλά, αυτή που διανύουμε είναι προεκλογική περίοδος για την προεδρία του συλλόγου, έτσι μπορεί ο καθένας να υποσχεθεί, να υποστηρίξει και να γράψει οτιδήποτε.
"Κάθε πρωί διαβάζω για αυτά τα πράγματα, κάποιες φορές είναι και λίγο αστείο, αλλά η πραγματικότητα είναι εξ ολοκλήρου κάπου αλλού. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για την πώληση του Κακά", δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.
Φήμες από την Ιταλία τώρα θέλουν τους "ροσονέρι" να παίρνουν στην τεχνική τους ηγεσία τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Κάλιαρι.
"Η Μίλαν δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν προπονητή από τότε που ανέλαβε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2010", πρόσθεσε απλά ο Γκαλιάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: