15 Απριλίου 2009

ΠΑΟ: Στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα...

Η λίστα άνοιξε και οι υποψήφιοι εξετάστηκαν. Στη χθεσινή συνάντηση Πατέρα, Αντωνίου και Τεν Κάτε έγινε αναφορά στους τρεις από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού και στο σημείο που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι υποθέσεις. Ανχελέρι, Κριμπάρι και Πιζάρο σε πρώτο πλάνο. Πρέσινγκ των «πρασίνων» για την απόκτηση του Περουβιανού επιθετικού αποκάλυπταν χθες δημοσιεύματα του εξωτερικού. Αισιόδοξος για την κατάληψη της 2ης θέσης εμφανίστηκε στη σύσκεψη ο Ολλανδός τεχνικός.
Όσο περνούν οι μέρες και οι υποψήφιοι στόχοι εντοπίζονται, λογικό είναι να διαμορφώνεται ένα σαφές πλάνο προσανατολισμού. Στη χθεσινή καθιερωμένη σύσκεψη Πατέρα, Αντωνίου και Τεν Κάτε έγινε αναφορά σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και στο σημείο που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις. Βέβαια, οι τρεις άντρες επανέλαβαν πως όποιες κινήσεις γίνουν θα πρέπει πρώτα να είναι ελεγμένες λεπτομερώς για να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες λάθους και ρίσκου.
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πιζάρο και οι πρώτες διερευνητικές επαφές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας λογικό είναι να έχουν συζητηθεί και στο εξωτερικό. Με χθεσινά τους δημοσιεύματα, Γερμανοί και Περουβιανοί επιβεβαίωσαν τα όσα γράφονται στο ελληνικό Τύπο και αφορούν την πίεση του Χενκ Τεν Κάτε για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού της Βέρντερ Βρέμης.
«Ο Πιζάρο δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός προπονητής Χενκ Τεν Κάτε τον πήρε τηλέφωνο για να τον πείσει να πάει στον Παναθηναϊκό και ο Πιζάρο τού απάντησε ότι θα εξετάσει την πρόταση. Το συμβόλαιο του παίκτη με την Τσέλσι, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, λήγει τον Ιούνιο του 2011», ανέφεραν η γερμανική «Bild» αλλά και πολλά ΜΜΕ του Περού. Η εφημερίδα «Libero» της λατινοαμερικανικής χώρας μάλιστα στη χθεσινή έκδοσή της στο πρωτοσέλιδο είχε φωτογραφία του Πιζάρο και τόνιζε: «Παραδέχεται τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Ελληνας θεός ο Πιζάρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: