11 Απριλίου 2009

Οι Γάλλοι στέλνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό

Διατεθειμένος να ρίξει «ζεστό» χρήμα στην αγορά για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι είναι ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχυθεί και να πάρει τα ηνία απο τον Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις, και όπως είναι φυσικό τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν για το «τριφύλλι».

Γαλλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τόσο το ouest-france.fr, όσο και το brevesdefoot.com αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το Γάλλο επιθετικό της Μαρσέιγ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στην Σάντερλαντ.

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο οικονομικό κομμάτι, αλλά ούτε και για τις προθέσεις των ομάδων.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάντερλαντ με την μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ.

»Μετά το ενδιαφέρον για τον Γκαέλ Ζιβέ η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Σισέ, αλλά ο Γάλλος προτιμά να μείνει στην Αγγλία», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας.

Ο Σισέ (σ.σ. έχει σημειώσει 9 γκολ σε 28 εμφανίσεις φέτος με την Σάντερλαντ) είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, τότε, όμως, είχε προκριθεί η περίπτωση του Ροντρίγκο Σόουζα, με τα... γνωστά, τραγικά αποτελέσματα.

Απο εκεί και πέρα, το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Αγγλία και η συνάντησή του με τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, φούντωσε νέα σενάρια. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού φέρεται να ρώτησε για τον ρώσο σέντερ φορ Ρομάν Παβλιουτσένκο και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: