14 Απριλίου 2009

Ενθουσιασμένος ο Ζουέλα από τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να φορέσει την φανέλα του πρωταθλητή Ολυμπιακού, δήλωσε ο Φραντσίσκο Ζουέλα, με αφορμή τις φήμες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του, εφόσον ο Παρασκευάς Αντζας αποφασίσει να σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο ανγκολέζος αμυντικός δήλωσε άγνοια για το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Δεν ξέρω τίποτα. 'Ο,τι μαθαίνω, το μαθαίνω από τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους. Επίσης, δεν μου έχει μιλήσει κανείς από την διοίκηση της Ξάνθης για κάτι τέτοιο, οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

»Γνωρίζω, βέβαια, ότι πολλοί παίκτες από την Ξάνθη έχουν μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και με εμένα».

Παρόλα αυτά, το σίγουρο είναι ότι εάν ο Ολυμπιακός αποφασίσει τελικά να κινηθεί για την απόκτηση του, δεν θα βρει... ιδιαίτερα εμπόδια. Τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη, το μέλλον του οποίου, όμως, είναι... δεσμευμένο με την ακριτική ομάδα και για τα επόμενα 3 χρόνια:

«Αν το ενδιαφέρον είναι αληθινό και ο Ολυμπιακός κάνει πρόταση, φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί. Αλλωστε, στόχος κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε μία μεγάλη όμαδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: