13 Απριλίου 2009

Ο Ρότσα είδε τον Νιλμάρ στην Βραζιλία

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τη δεύτερη θέση στη Σούπερ Λίγκα για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Champions League τις νέας σεζόν και παράλληλα αναζητά έναν επιθετικό - όνομα, που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα βρίσκεται στην Λατινική Αμερική και παρακολουθεί παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ την Κυριακή (12/4) βρέθηκε στη Βραζιλία και είδε αγωνιζόμενο τον Νιλμάρ.

Ο Ρότσα τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αργεντινή και είδε το παιχνίδι της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τη Λανούς, καθώς ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις των Γκάμπριελ Αούτσε και Κρίστιαν Μενέντες. Την Κυριακή (12/4), όμως, ο αργεντινός σκάουτερ του Παναθηναϊκού μετέβη στην Βραζιλία για να δει τον Νιλμάρ.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ και ο Ρότσα τον παρακολούθησε στο ματς με την Ούλμπρα. Η Ιντερνασιονάλ νίκησε με 4-0 και ο Νιλμάρ σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 10ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως καλή γνώμη για τον Νιλμάρ έχει και ο Κώστας Αντωνίου, ωστόσο, η τιμή του παίκτη είναι ιδιαίτερα... τσουχτερή, καθώς η Ιντερνασιονάλ τον κοστολογεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: