13 Απριλίου 2009

Στοίχημα Β' Εθνική: Χέρι χέρι για την άνοδο

Με το παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΣ Γιάννενα που διεξάγεται στο Ανθή Καραγιάννη, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική.

Οι Ηπειρώτες, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου πήραν και μαθηματικά το εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ, κάτι το οποίο όλα δείχνουν πως θα πάρουν και οι Μακεδόνες.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της περιόδου και η Καβάλα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ. Οι «Αργοναύτες» έχουν διαφορά επτά βαθμών από Ιωνικό και Κέρκυρα που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο σε ισάριθμα χρόνια! Ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κόντε και Φερνάντο οι οποίοι είναι τραυματίες μέχρι το τέλος της σεζόν. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι και οι Βουρεξάκης και Κάλαϊτζιτς που συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Μπορεί από χθες ο ΠΑΣ Γιάννενα να πανηγυρίζει την άνοδό του στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η τελευταία ήττα από την Καλαμάτα και οι άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, ανάγκασαν τη διοίκηση να δείξει το αυστηρό της πρόσωπο. Τιμώρησε με πρόστιμο 2.000 ευρώ καθέναν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα και Καλαμάτα και από 1000 καθέναν από τους παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν! Η διοίκηση θα προχωρήσει σε αναστολή της απόφασης εφόσον η ομάδα τερματίσει στην 1η θέση και στην περίπτωση αυτή το πρόστιμο θα μετατραπεί σε έξτρα πριμ 3.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, ξεχωριστά από το πριμ ανόδου που προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό.

Επίσης, η διοίκηση κάλεσε σε απολογία τους ποδοσφαιριστές Ριμόλντι - για την αποβολή του στο ματς με την Καλαμάτα ως υπότροπος, αφού είχε αποβληθεί και στον αγώνα με τον Ιωνικό - και Σολάκης, Μιχαήλ για επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλαμάτα! Ο Γκιγιέργο Ογιος, που συμφώνησε με τη διοίκηση και θα μείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου», προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική:
Ατρόμητος - Απόλλων Καλαμαριάς 2-1
(16' Καζάκης, 81' Ολιβέιρα - 12' Παπαποστόλου)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας 1-0
(22' Κυπαρίσσης)

Εθνικός Πειραιώς - Καλλιθέα 0-0

Κέρκυρα - Καστοριά 1-2
(71' Νικολόπουλος - 50', 65' πέν. Στεφανίδης)

Αγροτικός Αστέρας - ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου 3-1
(29', 45', 85' Γέβτζοβιτς - 54' Χανιώτης)

Ιωνικός - Διαγόρας Ρόδου 1-0
(88' Κάσας)

Πιερικός - Καλαμάτα 1-2
(47' Ντεμπελέ - 9' Μαρσελίνιο, 51' αυτ. Παντελιάδης)

Βέροια - Ηλυσιακός 0-0 (διακοπή)

Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννενα 13/04 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: