2 Απριλίου 2009

Ρεχάγκελ: "Συγχαρητήρια στον κόσμο"

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας και του κόσμου εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Ισραήλ.
"Ήδη τους είχαμε πιέσει πολύ τους παίκτες μας, αφού τους είπαμε ότι αν χάσουμε το ματς είμαστε εκτός πρόκρισης. Πάντα στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας έχω ζήσει ανάλογες περιπτώσεις. Τέτοια παιχνίδια που είναι σαν τελικοί πρέπει να τα κερδίζεις και να αποδεικνύεις ότι είσαι άντρας.
Ξέραμε ότι η ομάδα του Ισραήλ παίζει κάλο ποδόσφαιρο με καλούς συνδυασμούς και πάντα παίζει επιθετικά και ψάχνει τις ευκαιρίες. Εμείς ξεκινήσαμε με τρεις επιθετικούς και θέλαμε να πιέσουμε. Αρκετές φορές μας βγήκε άλλα όχι πάντα. Η ομάδα έκανε ένα δώρο στον εαυτό της, παλεύοντας στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουμε μια καλή θέση στην προκριματική φάση, άλλα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Τώρα έχουμε αρκετό διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι στις 5 Σεπτεμβρίου. Έχουμε μόνο ένα φιλικό τον Αύγουστο με την Πολωνία.
Ο Σαμαράς όταν κερδίσαμε το πέναλτι είχε λίγη ώρα που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και είχα κάποιες αμφιβολίες για το αν θα έπρεπε να το εκτελέσει. Θα ήθελα να το σουτάρει ο Σαλπιγγίδης που εκτελεί καλά πέναλτι και είχε κάνει καλό παιχνίδι, αλλά εφόσον πήρε την ευθύνη ο Σαμαράς και το γκολ μπήκε, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αυτό που έχουμε ζήσει εδώ πέρα το είδα από την αρχή σαν καλό σημάδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με χειραψία κάθε φίλαθλο. Είδαμε πόσο αγαπάει ο κόσμος της Κρήτης την Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: