26 Απριλίου 2009

Ζεβλάκοφ: "Θετικές ενδείξεις για το συμβόλαιο"


Ο Πολωνός αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στο Θρασύβουλο, για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι…
Ο Ζεβλάκοφ τόνισε πως υπάρχουν θετικές ενδείξεις, όσον αφορά στην ανανέωση συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, ενώ σημείωσε ότι στην Ελλάδα γίνονται συχνά εκπλήξεις στις αποφάσεις των διοικήσεων.
"Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για τον τελικό, αλλά έχουμε μια εβδομάδα ακόμα για να προετοιμαστούμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή. Θα γίνει ένας μεγάλος… πόλεμος και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".
"Για το συμβόλαιο μου όλα θα ξεκαθαρίσουν σε μια εβδομάδα, μιλάω με τον Ολυμπιακό και σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν τα πράγματα είναι θετικά, αλλά εδώ στην Ελλάδα γίνονται συχνά πολλές εκπλήξεις".
Από τη μεριά του, ο Ματ Ντάρμπισιρ επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στο λιμάνι: "Θέλω να μείνω, όμως είναι θέμα προπονητή, διοίκησης και Μπλάκμπερν. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω στον τελικό. Όμως για εμένα είναι η δουλειά μου και σίγουρα θα το προσπαθήσω. Δεν υπήρχε κάποιος σημαντικός στόχος στο σημερινό ματς, καθώς θέλαμε να προετοιμαστούμε για το ματς με την ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: