9 Απριλίου 2009

Φακέλωμα «αιωνίων» οπαδών στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα

Δρακόντεια μέτρα ενόψει του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο (1-3 Μαΐου) αποφάσισαν οι εμπλεκόμενοι φορείς στη σύσκεψη που έγινε στη γερμανική πόλη την Τετάρτη.
Παρουσία της γερμανικής αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ΚΑΕ και των διοργανωτών, το πρώτο πράγμα που συμφωνήθηκε είναι τα πλήρη στοιχεία των εκδρομέων οπαδών, δηλαδή στοιχεία ταυτότητας - διαβατηρίου, ποινικά μητρώα, ομάδα που υποστηρίζουν ακόμα και τα ονόματα των ξενοδοχείων στα οποία θα καταλύσουν!

Μάλιστα για το λόγο αυτό θα ζητηθεί και η συνδρομή των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Επίσης, η γερμανική αστυνομία προειδοποίησε ακόμα και για μαζικές συλλήψεις, σε περίπτωση που σημειωθούν έκτροπα, εντός και εκτός γηπέδου.

Με τη σειρά της η Ευρωλίγκα δεσμεύτηκε οτι μέσω e-mail θα έρθει σε επαφή με όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω internet για να πληροφορηθεί τις συλλογικές τους προτιμήσεις και να διασφαλίσει πως οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν θα βρεθούν στην ίδια εξέδρα.

Κατά τα άλλα, αποφασίστηκε οι αποστολές των δύο ελληνικών ομάδων να καταλύσουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, ενώ δεν ξεκαθαρίστηκε που θα διαμείνουν οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, το οποίο θα συζητηθεί στην επόμενη σύσκεψη στις 21/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: