15 Απριλίου 2009

ΟΣΦΠ: Από εβδομάδα οι ανανεώσεις

Μπορεί το θέμα της παραμονής (ή όχι) του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού να μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες την ερυθρόλευκη επικαιρότητα, μπορεί η μεταγραφολογία να βρίσκεται-ως είθισται αυτή την εποχή-σε άνθιση, ωστόσο ένα «καυτό» ζήτημα για τους πρωταθλητές είναι το μέλλον των παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μόνο η παραμονή του Αντώνη Νικοπολίδη και η αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση. Από εκεί κι έπειτα, τα πάντα είναι ρευστά. Ο Παρασκευάς Άντζας έχει εκφράσει την επιθυμία να αποσυρθεί και παρουσιάζεται αμετάπειστος, ωστόσο από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού εκφράζεται η ελπίδα πως ίσως τελικώς αλλάξει γνώμη την ύστατη στιγμή και συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο. Σε περίπτωση που ο Άντζας σταματήσει, τότε θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Μίχαλ Ζεβλάκοφ, προκειμένου να αναζητεί ένας (και όχι δύο) στόπερ στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον να επανενταχθεί στην ομάδα ο Στέλιος Βενετίδης, που μένει ελεύθερος από τη Λάρισα και προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν. Προτεραιότητα όμως λέγεται πως αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντιντιέ Ντομί, εφόσον φυσικά αυτός δεχτεί μία μείωση των αποδοχών του. Υπάρχει επίσης επιθυμία να παραμείνει ο Μενδρινός, όμως άγνωστο είναι αν αυτός θελήσει να μείνει αν του γίνει κάποια καλή πρόταση και έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται περισσότερο σε κάποια άλλη ομάδα. Δύσκολα θα παραμείνει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, καθώς λέγεται πως έχει καλύτερες προτάσεις εκτός Ελλάδας (από Κύπρο και Γερμανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: