12 Απριλίου 2009

Ο διαιτητής του προημιτελικού Λίβερπουλ - Τσέλσι, κατήγγειλε παρενόχληση από τους «μπλε»

Ο Δανός διαιτητής, Κλάους Μπο Λάρσεν, δήλωσε ότι του ζητήθηκε από άνθρωπο της Τσέλσι να μην δείξει κάρτες σε παίκτες της ομάδας που ήταν στο όριο και κινδύνευαν με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής. Σύμφωνα με τον Λάρσεν αυτό συνέβη την παραμονή του αγώνα Λίβερπουλ - Τσέλσι στο Ανφιλντ για τα προημιτελικά του Champions League!

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Τσέλσι παραδέχονται ότι έγινε μια συζήτηση επί του θέματος, αλλά δεν έγινε καμία παράβαση εκ μέρους τους. Απλά ζήτησαν όπως λένε και οι δυο ομάδες να έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τον ρέφερι.

Ο Λάρσεν δήλωσε ότι εκπρόσωπος των «μπλε» τον πλησίασε λέγοντάς του: «Κλάους, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι κάποιοι παίκτες μας έχουν ήδη μια κάρτα και θα απογοητευτούμε αν πάρουν άλλη μία».

Ο Δανός συνέχισε λέγοντας: «Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο. Επαθα μεγάλο σοκ, έχω παρευρεθεί σε πάνω από 100 συναντήσεις ασφαλείας πριν τα ματς και πρώτη φορά άκουσα κάτι τέτοιο.

»Η Λίβερπουλ και η UEFA ήταν εκεί. Απάντησα λέγοντας ότι αν ένας παίκτης κάνει κάτι που επισύρει την κίτρινη κάρτα, εγώ θα τη δείξω».

Ο αρχηγός της Τσέλσι Τζον Τέρι δέχτηκε κάρτα σε μια φάση με τον αντίπαλο τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Πέπε Ρέινα, κάτι που τον βγάζει νοκ άουτ από τη ρεβάνς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Όταν ένας παίκτης μαρκάρει τον τερματοφύλακα που έχει την μπάλα στα χέρια του, για να μην επιτρέψει την αντεπίθεση, ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να πάρει κάρτα», δήλωσε ο Λάρσεν.

Ανθρωπος της Τσέλσι απάντησε στο Δανό διαιτητή λέγοντας: «Τα μίτινγκ της UEFA είναι ευκαιρία για όλους να ζητήσουν ίση αντιμετώπιση σε σχέση με το επερχόμενο παιχνίδι.

»Συνεπώς, ήταν μια κατάλληλη συνάντηση για να εφιστήσουμε την προσοχή του διαιτητή στους πάικτες που έχουν ήδη μια κίτρινη κάρτα και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα δε ζήτησε ιδιαίτερη μεταχείριση μόνο όσον αφορά τους δικούς της παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: