12 Απριλίου 2009

Εντίνιο: «Αν ανοίξω το στόμα μου…»

«Πάντα φταίω εγώ», είπε με παράπονο χθες συμπαίκτες του ο Εντίνιο, που θεωρεί πως δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση από τον Τύπο στο επεισόδιο που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Πάντα φταίω εγώ. Άλλοι κάνουν χειρότερα και δεν λένε τίποτα. Όλο ο Εντίνιο είναι το πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος επιθετικός. Μάλιστα, πιστεύει πως στο δικό του θέμα δεν υπάρχει ελαστικότητα, όπως στο επεισόδιο Σκόκο, Τζεμπούρ και ισχυρίστηκε στο περιβάλλον του πως οι συμπαίκτες του δεν πλήρωσαν το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί.

«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα μάθει όλος ο κόσμος τις αδικίες που γίνονται σε αυτή την ομάδα και δεν θα πιστεύουν στ' αυτιά τους», είπε επίσης ο Εντίνιο που θα επιδιώξει να φύγει το καλοκαίρι αν καταλάβει πως δεν θα είναι ούτε του χρόνου πρώτη λύση, λέγοντας μάλιστα πως θα προσπαθήσει να μείνει ελεύθερος. Πάντως, στη χθεσινή προπόνηση πέτυχε δύο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στους «βασικούς».

Όσον αφορά την αντίδραση της διοίκησης, ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες με τον Εντίνιο και είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι χθες υπήρχε αποκατάσταση της ηρεμίας στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: