1 Απριλίου 2009

Γούρι του Ρεχάγκελ το Παγκρήτιο

Άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό δεν μπορεί να μην είναι έστω και λίγο προληπτικός. Ο Ότο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε στη δική του πρόληψη και χαρακτήρισε γούρικο το Παγκρήτιο στάδιο, στο οποίο η εθνική μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί των ημερών του.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα της Ελλάδας με το Ισραήλ, αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Έλληνες διεθνείς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη και μίλησε για το… γούρικο Παγκρήτιο στάδιο.

"Έχουμε παίξει στο παρελθόν άλλες τέσσερις φορές στο Ηράκλειο, επί των ημερών μου στην εθνική. Έχουμε δώσει δύο επίσημα και δύο φιλικά παιχνίδια και έχουμε νικήσει. Αυτό ίσως είναι ένα καλό σημάδι. Για να νικήσουμε αύριο, χρειάζεται και η καλή απόδοση. Αν παίξουμε καλά, θα έχουμε δίπλα μας και τον 12ο παίκτη, αφού θα καταφέρουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο", τόνισε ο Γερμανός προπονητής.
Μιλώντας για αγωνιστικά ζητήματα, το βαθμό ετοιμότητας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου είπε: "Όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι. Έχω 2-3 συστήματα στο μυαλό μου, αλλά θα αποφασίσω αύριο το πρωί για το ποιο θα χρησιμοποιήσω, έπειτα από συζήτηση που θα κάνω με τους παίκτες μου. Θα πρέπει να προσέξουμε την επιθετική γραμμή του Ισραήλ, δηλαδή τους δύο επιθετικούς του και τους δύο παίκτες που έρχονται από τα πλάγια", τόνισε ο Ρεχάγκελ, αναφερόμενος στους Μπαρντά-Κολάν και Μπεναγιούν-Μπεν Σαχάρ αντίστοιχα.
Ο Ρεχάγκελ κλήθηκε να σχολιάσει και τις απαξιωτικές δηλώσεις περί αστείας ομάδας, του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ισραήλ και όπως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. "Δεν μας απασχολεί τι λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Ισραήλ", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Καταλήγοντας ο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη αύριο κόντρα στο Ισραήλ. "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε, όμως θα παίξουμε ελεγχόμενη επίθεση και δεν θα ξεχάσουμε την άμυνα. Ο ρυθμός του αγώνα δεν εξαρτάται μόνο από μας".

Από το goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: