5 Μαρτίου 2009

Φόβοι για το ντέρμπι της Κυριακής


Οργή σε ολόκληρη την Μακεδονία, έχει προκαλέσει η σφαγή του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και τα σοβαρά επεισόδια στα θεωρεία του γηπέδου του Ολυμπιακού που είχαν στόχο φίλους του ΠΑΟΚ, μέχρι και τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Σ.Καλαφάτη.
Tο κλίμα για το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού,είναι ιδιατέρως βαρύ μετά την απαράδεκτη διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού και τα όσα αντιμετώπισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Κρητικού ρέφερι και μετά το τέλος πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών. «Είστε χ...ς, αυτή δεν ήταν διαιτησία, λυπάμαι… Όλα τα σφυρίγματα ήταν ελεεινά», φώναζε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στους διαδρόμους και οι διαιτητές δεν έλεγαν τίποτα.
Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» φοβούνται μην εκτραχυνθεί η κατάσταση στο κυριακάτικο (19:00, Novasports 1) ντέρμπι πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», την ώρα που τα εισιτήρια για τον αγώνα στην Τούμπα έχουν εξαντληθεί και ο Τύπος της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται και εκείνος για κακή διαιτησία στο φαληρικό γήπεδο. Η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιχειρήσει να έχει επαφές με τους οργανωμένους, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν, εν όψει και των play-offs.

Έντονος διάλογος Ποικιλίδη-Θεοδωρίδη

Προπηλακισμό από άτομα του Ολυμπιακού καταγγέλλουν άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Άνθρωποι που είχαν πάρει προσκλήσεις για να βρεθούν στο γήπεδο έκαναν λόγο για φραστικές και όχι μόνο επιθέσεις σε βάρος τους. Πολλά παράπονα για τα επεισόδια είχε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. «Δεν τηρήθηκαν αυτά που είχαμε συζητήσει. Δεν υπήρχαν μέτρα ασφάλειας. Για ποιον λόγο ήρθε ο κόσμος; Μας έβαλαν σε κοινή θέα για να φαινόμαστε», έλεγε σε «πηγαδάκι» στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος του απάντησε: «Αν είναι έτσι, είναι ντροπή, γιατί στην Τούμπα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα μπουθ τούς προστάτεψαν. Είμαστε, τότε, ανίκανοι να προστατεύσουμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε αυτά τα γεγονότα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Μακεδονίας–Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, κατήγγειλε στην Αστυνομία τα επεισόδια.

Από το www.exsports.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αχχχχχχ καλέ πως τσουζει!!!!