5 Μαρτίου 2009

Πατέρας: "Να αφήσει ήσυχο τον Πιλάβιο ο Γκαγκάτσης"

Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του παραιτηθέντος Γιώργου Μπίκα τόνισε ο Νίκος Πατέρας μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιτέθηκε εναντίον του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση.
Χαρακτηριστικά τόνισε: «Αποφασίστηκε ομόφωνα να εξουσιοδοτηθούν οι κκ Γιαννόπουλος και Μηντιούρης να συνεχίσουν τη δουλειά τους στην ΚΕΔ. Δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του κ. Μπίκα. Υπήρξε μία πρόταση με πρόσωπο από το παρελθόν. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει ψηφοφορία καθώς είχε παρατηρηθεί διαφωνία. Είμαι ικανοποιημένος που έχουν φύγει οι Γκαγκάτσης και Ψυχομάνης. Ο κύριος Γκαγκάτσης πρέπει να καταλάβει ότι έχει τελειώσει από την ΕΠΟ και πρέπει να αφήσει ήσυχο τον κύριο Πιλάβιο».

Για τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο προπονητής και οι παίκτες θα βρουν τι φταίει. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα ήρεμο κλίμα ενόψει του ματς με τη Βιγιαρεάλ».
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης σχολιάζοντας τη διαιτησία του ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Οι φάσεις ήταν ξεκάθαρες. Κάποιοι τις ερμηνεύουν κατά το δοκούν. Οι τηλεκριτικοί ξεσηκώνουν τον κόσμο. Προς τιμήν του ο κύριος Πατέρας είπε ότι την Κυριακή ήταν όλα άψογα. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ. Τώρα αν έγινε κάτι μεμονωμένο δεν το γνωρίζω. Επειδή ακούγονται πολλά για την Κυριακή, ειδοποιήσαμε τους Υπουργούς και τους Εισαγγελείς. Απαιτούμε να μη γίνει τίποτα στην Τούμπα, όπως δεν έγινε τίποτα στο Καραϊσκάκη».

Για το θέμα Μπίκα είπε: «Εγώ δεν άκουσα κανένα όνομα, ο Ολυμπιακός δεν πρότεινε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: