31 Μαρτίου 2009

Σάχα: "Θέλω να μείνω αλλά…"

Στη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, πέταξε το μπαλάκι για την παραμονή του στην ομάδα ο Σεμπάστιαν Σάχα.
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, αναφέρθηκε στους στόχους της "Ένωσης" μέχρι το τέλος της σεζόν, έκανε σύγκριση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Δώνη, έπλεξε το εγκώμιο του Ισμαέλ Μπλάνκο ενώ καυτηρίασε το επεισόδιο μεταξύ Σκόκο-Τζεμπούρ.

Αναλυτικά…

Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω ακόμη. Από την πλευρά μου έχω όλη την καλή θέληση να συνεχίσω στην ομάδα. Ελπίζω την ίδια επιθυμία να έχουν και οι διοικούντες. Ξέρουν ότι θέλω να μείνω και μακάρι η ευχή μου να γίνει πραγματικότητα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Το τι θέλω είναι ξεκάθαρο, αλλά η τελική απόφαση εξαρτάται από αυτούς. Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά αν δεν έρθουμε σε συμφωνία, θα δούμε τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ".

Για την απώλεια του τίτλου: "Η ΑΕΚ το καλοκαίρι έφτιαξε καινούρια ομάδα και είναι φυσικό να χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Μέχρι να βρούμε τη χημεία μας χάσαμε πολλούς βαθμούς και ο Ολυμπιακός έκανε τη διαφορά. Όταν αρχίσαμε να ανεβαίνουμε ο Ολυμπιακός είχε ήδη ξεφύγει. Αν η ΑΕΚ κρατήσει τους βασικούς της και έρθουν όσοι κρίνουν ο προπονητής και η διοίκηση, η ΑΕΚ θα πάει για τίτλο".

Για το Κύπελλο: "Ένας τελικός με τον Ολυμπιακό θα είναι τελείως διαφορετικός από τα ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να παλέψουμε για να κλείσει η σεζόν με μία κούπα. Δεν αισθάνομαι φόβο σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και από τη μεσαία γραμμή και μπροστά διαθέτει παίκτες που κάνουν τη διαφορά."

Για τη σύγκριση Δώνη-Μπάγεβιτς: "Είναι τελείως διαφορετικοί. Ο ένας έχει πράγματα που δεν έχει ο άλλος. Ο ένας είναι νέος, εργατικός, καλός στη δουλειά του, αλλά δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο στην ΑΕΚ. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα και δεν έρχονται αμέσως τα αποτελέσματα, η πίεση είναι μεγάλη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ο Μπάγεβιτς έχει τεράστια εμπειρία. Είναι σημαία για την ΑΕΚ, τοτέμ για την ομάδα".

Για τον Ισμαέλ Μπλάνκο: "Αυτή τη στιγμή ο Μπλάνκο είναι το σύμβολο της ΑΕΚ. Οι οπαδοί είναι ερωτευμένοι μαζί του. Δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα της ομάδας. Αν αποφασίσουν να πουλήσουν κάποιον παίκτη και να πάρουν κάποιον ανάλογης αξίας, έχει καλώς. Αν όμως φύγει κάποιος και δεν αντικατασταθεί επάξια, δεν θα έπρεπε να είχε φύγει".

Για το επεισόδιο Σκόκο-Τζεμπούρ: "Τέτοια πράγματα δεν είναι καλά ούτε για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ούτε για την ομάδα, ούτε για την εικόνα της προς τα έξω. Ήταν ένα ατυχές συμβάν, αλλά και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη και κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: