4 Μαρτίου 2009

Πιστεύει στην πρόκριση ο ΠΑΟΚ...

Ύστερα από το εμπόδιο του Άρη το οποίο ξεπέρασε στους «16» του Κυπέλλου Hellas On Line ο ΠΑΟΚ θέλει σήμερα(4/3, 21:15) να ξεπεράσει και αυτό του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό του υπέρ του 1-0 της Τούμπας για να βρεθεί πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που περάσει, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου. Απόντες οι Γκαρσία, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Βιεϊρίνια.
Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως θα επιστρέψει στο 4-2-3-1. Δεν αποκάλυψε τα σχεδία του στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά δύσκολα εκτός έδρας ματς αυτό το σχήμα προτιμάει. Μόνος προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, ενώ τον απόντα Δάρλα, από το αριστερό άκρο της άμυνας, θα καλύψει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και στο δεξιά θα είναι ο Αραμπατζής. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Χαλκιάς παραμένει κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κοντρέρας, Μαλεζάς.
Βερόν και Σορλέν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Μπαλάφας. Δεξί χαφ θα είναι ο Κονσεϊσάο και αριστερό ο Λίνο. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ίβιτς, ο οποίος επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα, καθώς εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.Ο Πάμπλο Γκαρσία θα λείψει από το σημερινό παιχνίδι και για αυτό ζήτησε από τους συμπαίκτες του να πάρουν την πρόκριση και να αφιερώσουν την πρόκριση στον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: