7 Μαρτίου 2009

Νέα... κόντρα στον «εμφύλιο» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

O εμφύλιος στο Παναθηναϊκό... συνεχίζεται! Ύστερα από την προσωπική δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής καυτηρίασε τη στάση αθλητικής εφημερίδας που πρόσκειται στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, το απόγευμα ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία στέκεται σε κακόβουλο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει:Είναι επιβεβλημένο σε μέρες που δίνεται μια μάχη, όπως αυτή που δίνει η ΠΑΕ σήμερα στο ΣτΕ, το μέτωπο να είναι αρραγές, μακριά από μεμψιμοιρίες. Αυτό περιλαμβάνει τους μετόχους, τη διοίκηση, τα στελέχη, την ομάδα, τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση, κακόβουλο δημοσίευμα από εφημερίδα την ημέρα που δίνεται αυτός ο αγώνας να επιτίθεται με αυτόν τον άθλιο τρόπο ενάντια στον εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη που εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στον αγώνα που δίνει η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

Η κριτική είναι πάντοτε χρήσιμη και ευπρόσδεκτη αρκεί να μην οδηγείται από προσωπικές στρατηγικές και εμπάθειες που ζημιώνουν τον Παναθηναϊκό στο σύνολο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: