7 Μαρτίου 2009

Με "τεσσάρα" στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ

Ακόμη μια παράσταση θεαματικού ποδόσφαιρου προσέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 4-0 της Φούλαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ" και τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" φανέρωσαν τις άγριες διαθέσεις τους μόλις από το 3ο λεπτό, όταν ο Κάρλος Τέβεζ προσπάθησε να νικήσει τον Σβάρτσερ με διαγώνιο σουτ.
Ο Αργεντινός επιθετικός, ωστόσο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 20' με κοντινή κεφαλιά ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 35ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πραγματοποίησαν μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες με μόλις μια από αυτές να έχει στόχο την εστία την εστία του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γουέιν Ρούνει με ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 50ο λεπτό έγραψε το 3-0 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο ο Γι-Σουνγκ Παρκ στο 81’.
Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξασφάλισε χωρίς κόπο την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup και πλέον στρέφει την προσοχή της στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Ίντερ για το Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του FA Cup:

Σάββατο
Κόβεντρι - Τσέλσι 0-2 (15' Ντρογκμπά, 72' Άλεξ)
Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4 (20' και 35' Τέβες, 50' Ρούνεϊ, 81' Παρκ)

Κυριακή
Άρσεναλ - Μπέρνλεϊ (15:30)
Έβερτον - Μίντλεσμπρο (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: