6 Μαρτίου 2009

Παραιτήθηκε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ!

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας υπέβαλε στον Θόδωρο Ζαγοράκη ο γιος του Βασίλη Γκαγκάτση, Χρυσόστομος που εκτελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή.
Αυτό συνέβη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, όταν ο τελευταίος έθεσε την παραίτησή του, για λόγους ευθιξίας. Τους λόγους που τον ανάγκασαν στην δύσκολη αυτή απόφαση, έδωσε ο ίδιος ο Γκαγκάτσης με την παρακάτω δήλωση, με την οποία εξηγεί:
"Από τη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταμάτησα να δέχομαι προσωπικές και σκληρές επιθέσεις εξαιτίας του ονόματός μου. Οι επιθέσεις αυτές με άφηναν εξαιρετικά αδιάφορο, εφόσον δεν επηρέαζαν το κλίμα ενότητας ανάμεσα στους φιλάθλους και τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο όμως, που το όνομά μου γίνεται μοχλός ύπουλων χτυπημάτων κάτω από τη μέση για τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τόσο με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Δεν θέλω να είμαι ο λόγος να διασπαστεί έστω και στο ελάχιστο η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο και τον Πρόεδρο, σχέση που είναι η βάση της αναγέννησης του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θ. Ζαγοράκη, τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα και θεωρώ ότι με την προσπάθεια που γίνεται, αυτή είναι δεδομένη".

Η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση θα παρθεί σε έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: