2 Μαρτίου 2009

Ενδιαφέρον της Μπολόνια για Τζόρβα!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport». Όπως αναφέρεται, ο νεαρός τερματοφύλακας είχε βρεθεί στο στόχαστρο των «ροσομπλού» και πέρυσι, αλλά η παραμονή του 40χρονου Φραντσέσκο Αντονιόλι οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να μην αποκτήσουν κι άλλον τερματοφύλακα.
Ο Τζόρβας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι Ιταλοί αναφέρουν πως είναι δυσαρεστημένος από τις λιγοστές συμμετοχές του, μιας και ο Χενκ Τεν Κάτε εμπιστεύεται περισσότερο τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα έριξε νέες γέφυρες προς την Μπολόνια, η οποία επανεξετάζει την περίπτωσή του, μιας και είχε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις παρακολουθώντας την πορεία του στον ΟΦΗ. Λέγεται ότι άνθρωπος της Μπολόνια ενδέχεται να τον παρακολουθήσει από κοντά στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπου αναμένεται να είναι βασικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 26χρονου τερματοφύλακα έχει διάρκεια ως το 2012 και σε αυτό περιλαμβάνεται ρήτρα δύο εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που ο Τζόρβας μετακομίσει στην Μπολόνια, θα γίνει συμπαίκτης με τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της νεοφώτιστης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: