31 Μαρτίου 2009

ΠΑΟΚ: Βλέπει Φιλόμενο και Ζοάο Πάουλο...


Ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση, μετά τον Παπάζογλου γλυκοκοιτάζει ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Λούσιο Φιλόμενο του Αστέρα Τρίπολης την περίπτωση του οποίου εξετάζουν σοβαρά οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», που συζητά το ενδεχόμενο να κινηθεί για να κάνει τον παίκτη δικό του. Το κασέ του 29χρονου φορ ανέρχεται στα 300.000 ευρώ στους Αρκάδες, ποσό που είναι διατεθειμένος να καλύψει ο δικέφαλος, ο οποίος ποντάρει και στην δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Παράλληλα σύμφωνα με τις πληροφορίες, Σάντος και Βρύζας ξεκίνησαν τις διαδικασίες να αποκτήσουν τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε της Πόρτο που επιθυμεί να μείνει ελεύθερος. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται δανεικός από την Πόρτο στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και το όνομά του είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι.

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ Ο ΑΝΩΝΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ.?...ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.