11 Μαρτίου 2009

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε δίκαια...

Δίκαιος και καθαρός αποκλεισμός του Πανθηναϊκού από μια καλύτερη ομάδα όπως αδιαμφισβήτητα ήταν η Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του ΠΑΟ πάλεψε αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη από τον αντίπαλο της, που μπορεί να μην δημιούργησε ευκαιρίες αλλά επικράτησε δίκαια.
Έτσι και αλλιώς τα είχαμε γράψει από το απόγευμα για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού...
Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού η Ελλάδα τερματίζει στη 12η θέση της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ με 28.165 βαθμούς, με τη συνολικά συγκομιδή βαθμών για φέτος να είναι 6.500, ενώ πέρυσι ήταν 7.500. Η δωδέκατη θέση συνεπάγεται την απευθείας συμμετοχή του πρωταθλητή στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2010/11.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τις μαλακίες περί αυτοκτονιών εσύ και οι μαλάκες οι σχολιαστες σου που γράφατε, ρε τζογαδόρε του κώλου θα μας γράψεις τίποτα πάλι, ρε ρεζίλι του κουβά; Ή θα το ρίξεις στο κυριλίκι περί "δικαιοσύνης στη μπάλα" και "ψηλά το κεφάλι", σαν όλους τους βάζελους; Μια ζωή κυρίες, μη σπάσετε τα νύχια σας!

Επίσης, γιατί δεν απαντάς στα σχόλια;
Αμα είναι έτσι, κλείστα ρε. Ανοιξε ένα σαϊτ καλύτερα. Τα blogs είναι για επικοινωνία. Όχι για χουλιγκάνους επαγγελματίες σκατόβλαχους. Αντε μαθατε ορισμένοι να πατάτε το enter και νομίσατε πως πιάσατε την καλή. Φυγατε από τα χωρια σας που φυτευατε φούντες και νομίσατε πως όλος ο κόσμος φουμάρει τις μαλακίες σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσεις μωρη λυράτη;