4 Μαρτίου 2009

Γερμανία: "Ροζ" εκβιασμός στον Σκίμπε...

Μπλεγμένος σε μία απίστευτη υπόθεση εκβιασμού βρέθηκε ο πρώην προπονητής των Λεβερκούζεν και Γαλατασαράι, Μίχαελ Σκίμπε.
Το 2006 άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της πολυτελούς Mercedes ML του και με αστραπιαίες κινήσεις αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα, έξι εισιτήρια για την αναμέτρηση Λεβερκούζεν-Μπεσίκτας αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου προπονητή.
Για κακή του τύχη είχαν καταγραφεί στη συσκευή προσωπικές στιγμές με την τότε σύντροφο του.
Έπειτα από εννέα μήνες η 33χρονη αστυνομικός Τζένιφερ Π. η οποία κρυβόταν πίσω από την κλοπή από κοινού με τον σύντροφο της Μπρούνο Μπ. επικοινώνησε με τον Σκίμπε και του ζήτησε 160.000 ευρώ προκειμένου να μην προωθήσει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες.
Η συναλλαγή δεν πραγματοποίηθηκε ποτέ καθώς στον τόπο που είχε οριστεί (σ.σ.: κοντά στο Βούπερταλ) για να ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί των δύο πλευρών, το ζευγάρι αντελήφθη την παρουσία αστυνομίας. Τελικά οι συντονισμένες προσπάθειες των γερμανικών αρχών για την σύλληψη τους απέδωσε καρπούς.
Οι δύο εκβιαστές εντοπίστηκαν άμεσα και παραπέμφθηκαν σε δίκη που θα διεξαχθεί αύριο, με τον Σκίμπε να δηλώνει ανακουφισμένος από την θετική έκβαση της περιπέτειας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: