9 Μαρτίου 2009

Οι σκέψεις του Τεν Κάτε για Βιγιαρεάλ

Η ηρεμία επανήλθε στην Παιανία μετά το 3-0 επί της Λάρισας για το πρωτάθλημα και με βελτιωμένη ψυχολογία, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται τώρα για το παιχνίδι της χρονιάς με τη Βιγιαρεάλ την Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Γκούμα.
Ο Ολλανδός τεχνικός στην προπόνηση της Κυριακής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση τους στο παιχνίδι του Σαββάτου και ιδιαίτερα στους Χριστοδουλόπουλο και Μάτος, ενώ έδωσε το σύνθημα για πρόκριση με τη Βιγιαρεάλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο Χενκ Τεν Κάτε καταστρώνει τα πλάνα του για την μάχη με τους Ισπανούς και παρά την εκτίμηση ότι η Βιγιαρεάλ θα παίξει με δύο επιθετικούς μπροστά, ετοιμάζεται να απαντήσει με τρία αμυντικά χαφ και μάλιστα σε ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Η 11άδα λοιπόν του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ θα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βαβζίνιακ, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μάντζιο ή Μάτος.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, με την τελευταία προπόνηση την Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: