16 Φεβρουαρίου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο: Το μενού της εβδομάδας

Από Δευτέρα ως Πέμπτη διεξάγονται Bundesliga, FA Cup, Premiership και Ligue 1 και επιπλέον έχουμε την επιστροφή του κυπέλλου UEFA αυτή την εβδομάδα. Το bet-gr σας παρουσιάζει τις πρώτες τιμές για στοίχημα.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Ο πέμπτος γύρος έχει σχεδόν τελειώσει... αλλά έχουμε ακόμα έναν επαναληπτικό από τον τέταρτο γύρο για να ξεμπερδεύουμε. Μπερδεμένο; Εννοείται, αλλά ο επαναληπτικός μεταξύ της Arsenal και Cardiff City, αρχικά είχε αναβληθεί, μετά από μια λευκή ισοπαλία στην πρώτη συνάντηση, κι επιτέλους θα παιχτεί αυτή την εβδομάδα. Οι «Κανονιέρηδες» είναι αήττητοι σε 11 παιχνίδια, αλλά η Cardiff είναι σε ακόμα καλύτερη φόρμα, καθώς το σερί της φτάνει στα 13 παιχνίδια. Η Arsenal ανταλλάσσεται στο 1,47 και η Cardiff στο 9,80.

Gif Banners Gif Banners
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

Οι συνθήκες ψύχους, που χτύπησαν τη Γαλλία αυτό το χειμώνα, οδήγησε τρία παιχνίδια της Ligue 1 στην αναβολή. Ο πρώην προπονητής της Le Mans, Rudi Garcia, οδηγεί τη Lille πίσω στο Leon-Bollee σε μια περίοδο, που και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκες-ψυχολογίας. Η Le Mans έχασε έξι από τα επτά παιχνίδια της, ενώ η Lille έχασε με 2-0 απ' την Auxerre το Σάββατο το βράδυ. Στην ανατολική Γαλλία, η Nancy αντιμετωπίζει τη Nice, ενώ η βελτιωμένη Valenciennes (μία ήττα σε εννιά) υποδέχεται την Caen στο Stade Nungesser.


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Το Κύπελλο UEFA ξεκινά και πάλι, με 32 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το πιο ενδιαφέρον είναι το Werder-Milan, με την ομάδα του Carlo Ancelotti να ταξιδεύει στη Γερμανία ως φαβορί να πάρει το τρόπαιο στο 5,70. Οι ομάδες μοιράζονται περίπου τις τιμές, με τη Werder στο 2,74 και τη Milan στο 2,80.

Η φορμαρισμένη στην Premier League, Aston Villa, υποδέχεται την κάτοχο του 2005. CSKA Moscow, ενώ το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης Valencia (11,50) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Dinamo Kiev, που είναι στη χειμερινή διακοπή. Οι «Νυχτερίδες» είναι στο 2,94 και οι γηπεδούχοι στο 2,66.

Η κάτοχος του τροπαίου, Zenit St. Petersburg συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου, εντός έδρας με την Stuttgart. H Zenit έχασε τον Andrei Arshavin (πήγε στην Arsenal), αλλά παραμένει φαβορί για να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι, αφού ανταλλάσσεται στο 2,06 κόντρα στους φιλοξενούμενους στο 4,20.

Τη βραδιά συμπληρώνουν τα AaB-Deportivo, Bordeaux-Galatasaray, Braga-Standard Liege, NEC Nijmegen-Hamburg, Ολυμπιακός-St. Etienne, PSG-Wolfsburg και Sampdoria-Metallist Kharkav.

Υπάρχει επίσης ένα παιχνίδι Premier League για να απολαύσουμε, καθώς η Manchester United υποδέχεται τη Fulham. Το παιχνίδι είναι ευκαιρία για την ομάδα του Sir Alex Ferguson να επεκτείνει το προβάδισμα της στην κορυφή και να διατηρήσει για 14ο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Οι Λονδρέζοι δεν φαίνονται ικανοί να δυσκολέψουν τους πρωταθλητές, καθώς η ομάδα του Roy Hodgson είναι χωρίς εκτός έδρας νίκη σε δώδεκα παιχνίδια (έξι ισοπαλίες, έξι ήττες) αυτή τη σεζόν. Το 1,29 της United είναι πολύ μικρό για τα γούστα των περισσοτέρων, που θέλουν να ποντάρουν, οπότε μπορούν να προτιμήσουν τη Man Utd να μη δεχτεί γκολ; Στο 1,67 ή η United να κερδίσει Ημίχρονο/Τελικό στο 1,88 είναι ελκυστικό.

Gif Banners
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

Το κύπελλο UEFA συνεχίζεται, καθώς οι «κροίσοι» της Manchester City κάνουν το ταξίδι για ν' αντιμετωπίσουν την FC Kobenhavn. Η συνέχεια στο θεσμό, ίσως αυξήσει τις πιθανότητες του Mark Hughes να κρατήσει τη θέση του το καλοκαίρι, οπότε είναι σίγουρο ότι θα πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά. Η City ανταλλάσσεται στο 2,42, με τους Δανούς στο 3,15 και η τιμή της City να κατακτήσει το τρόπαιο (14,00) σίγουρα θα πέσει αν πετύχει μια πειστική νίκη.

Η φιναλίστ του 1999 και του 2004, Marseille, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει περισσότερο απ' ότι πέρυσι, όταν έχασαν από τη μελλοντική κάτοχο, Zenit, στους «16». Έχει μια αντίπαλο στα μέτρα της, την ομάδα του Steve McLaren, Twente, και αυτό αντανακλάται στο 1,72 για να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Stade Velodrome. H προτεραιότητα του προπονητή της Tottenham, Harry Redknapp, είναι ν' αποφύγει η ομάδα του τον υποβιβασμό, αλλά πρώτα πρέπει να παίξει το δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Shakhtar Donetsk. Τα «Σπιρούνια» (16,50 για να κατακτήσουν το τρόπαιο) ανταλλάσσονται στο 3,35 για την εκτός έδρας νίκη.

Στο Stadio Artemio Franchi διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ της Fiorentina και του Ajax, αν και οι «Viola» είναι αισιόδοξοι για τη νίκη. Οι Ολλανδοί φιλοξενούμενοι του Marco van Basten διανύουν μια δύσκολη περίοδο, κάτι που εξηγεί την τιμή της Fiorentina στο 1,63.

Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: