28 Φεβρουαρίου 2009

Πατέρας: "Είχα στόχο να τελειώσω τον Γκαγκάτση!"

Περίπου εννιά χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού(!) δίνουν αυτή τη στιγμή δυναμικό «παρών» στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιείται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Με τις θύρες 12, 13 και 14 ασφυκτικά γεμάτες και τις 11 και 7 να υποδέχονται ακόμα τους φίλους των «πράσινων», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παίρνουν τις τελευταίες ψυχολογικές «ντόπες», ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 17:45, με τους Χενκ τεν Κάτε και Νίκο Πατέρα να αποθεώνονται από τον κόσμο, που με συνθήματα ζητούσε την νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.
Η προπόνηση είχε διάρκεια μιας ώρας, με τον Ολλανδό να μην δείχνει το παραμικρό από τις σκέψεις του για το ποιο σύστημα και ποιοι παίκτες θα παραταχθούν στο ντέρμπι του Φαλήρου.
Ατάκες του προέδρου. κ. Νίκου Πατέρα, προς τους φιλάθλους: «Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Σαν στόχους αυτούς τους έξι μήνες που είμαι στον Παναθηναϊκό, ήταν ο ένας να τελειώσω τον Γκαγκάτση, ο άλλος να τελειώσω τον Ψυχομάνη και τρίτος να ενώσω την παναθηναϊκή οικογένεια»
Το παρών έδωσαν επίσης και οι Κώστας Αντωνίου, Αντώνης Αντωνιάδης και Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: