4 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ζήτησε την φυγή του Μπασινά

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε για ακόμα μια φορά ότι ο φετινός στόχος της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι την επόμενη χρονιά η «Ενωση» θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.
Μιλώντας σε ραδιόφωνο ο σέρβος τεχνικός παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να φύγει ο Μπασινάς, ωστόσο όταν ο παίκτης τον πήρε τηλέφωνο δεν μπορούσε παρά να του ευχηθεί καλή επιτυχία.
Οσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ελεύθερος παίκτης, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Eχω πει ότι από την αρχή ότι στόχος είναι το Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Πέρα από το επεισόδιο το τελευταίο, κάθε παίκτης προσπαθεί να πάρει η ΑΕΚ αυτά που της αξίζει. Στο τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε από τον Ολυμπιακό παίξαμε και καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε» είπε και πρόσθεσε για τον κόσμο:
«Ο κόσμος είναι αυτός που πάντα κρίνει και οδηγεί την ομάδα. Πιστεύω ότι για εμάς το πιο σημαντικό θα είναι η επόμενη χρονιά. Εχουμε ακόμα χρόνο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτεροι για την επόμενη χρονιά, αλλά περιμένουμε και τις σημαντικές αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Πρέπει βέβαια να μπούμε και στα πλέι οφ, είναι και αυτός στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: