1 Νοεμβρίου 2008

To ντέρμπι του Τορίνο

Στο Τορίνο διεξάγεται η πλέον ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Campionato, με την οποία συνεχίζεται η δράση. Εκεί, το βράδυ (21:30) του Σαββάτου, η Γιουβέντους υποδέχεται την αποδεκατισμένη Ρόμα που δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Φραντσέσκο Τότι.
Οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα έχουν και υποχρεώσεις στο Champions League. Η «γηραιά κυρία» θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις, ενώ αυτός είναι ο στόχος και των «τζιαλορόσι», οι οποίοι χρειάζονται βαθμούς, για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
Στο μεταξύ, η Τζένοα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, η οποία μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Γένοβα, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από την έδρα της, καθώς αναμετράται με την εκ των πρωτοπόρων Ουντινέζε στο «Φρίουλι».
Από την πλευρά της, η έτερη συμπρωτοπόρος Νάπολι έχει δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» την τρίτη της κατάταξης Μίλαν. Την «αυλαία» της 10ης ημέρας ανοίγει αύριο η εκτός έδρας αναμέτρηση της -εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League - Ίντερ με τη Ρετζίνα.

Το πρόγραμμα στο Campionato

Σάββατο (1/11)
Ρετζίνα - Ίντερ
Γιουβέντους - Ρόμα

Κυριακή (2/11)
Αταλάντα - Λέτσε
Κάλιαρι - Μπολόνια
Λάτσιο - Κατάνια
Παλέρμο - Κιέβο
Σαμπντόρια - Τορίνο
Σιένα - Φιορεντίνα
Ουντινέζε - Τζένοα
Μίλαν - Νάπολι

Affiliate Lounge

Δεν υπάρχουν σχόλια: