25 Νοεμβρίου 2008

Tσάμπιονς Ληγκ: Τα "εισιτήρια" για τον επόμενο γύρο

Ξεκαθάρισε η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Champions League από τους ομίλους 5 έως 8 καθώς εισιτήρια για την πόμενη φάση έκοψαν οι Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Αρσεναλ, Πόρτο, Γιουβέντους και Ρεάλ.
Αναλυτικότερα, οι προνομιούχες από τον 5ο όμιλο είναι η Βιγιαρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν σήμερα ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο «Μαδριγάλ», σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου, και πήραν το «εισιτήριο» για τις «νοκ άουτ» συναντήσεις, ενώ η Άαλμποργκ συνεχίζει στο Κύπελλο UEFA.
Στους «16» θα δώσουν το «παρών» και οι Λιόν και Μπάγερν Μονάχου από τον 6ο. Οι «λιονέ» επιβλήθηκαν της Φιορεντίνα στη Φλωρεντία με 2-1, ενώ οι Βαυαροί κατέβαλαν την αντίσταση της Στεάουα Βουκουρεστίου στο Μόναχο με 3-0 και πήραν τα δύο «εισιτήρια» για τους «16» από τον 6ο όμιλο.
Στον 7ο όμιλο, η Αρσεναλ νίκησε 1-0 την Ντιναμό Κιέβου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπως και η Πόρτο, η οποία κατέβαλε στην Τουρκία την αντίσταση της Φενερμπαχτσέ με 2-1.
Εισιτήριο πήρε και η Ρεάλ Μαδρίτης από τον 8ο όμιλο. Η «βασίλισσα» επιβλήθηκε της Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία με 1-0 και απέκτησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Ζενίτ στον 8ο όμιλο, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί στην τελευταία αγωνιστική, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να συνεχίζουν στο UEFA.
Το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» είχαν ήδη εξασφαλίσει η Μπαρτσελόνα και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας από τον 3ο όμιλο, καθώς και η Γιουβέντους από τον 8ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: