25 Νοεμβρίου 2008

Μαρσεϊγ για Ντουντού, Γκαλέτι

Στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη το βράδυ, εκτός από τους φίλους του Ολυμπιακού και τους λίγους της Μπενφίκα, θα βρίσκεται και κατάσκοπος της Μαρσέιγ.
Η ομάδα της Μασσαλίας θέλει να ενισχύει το ρόστερ της και μέσα στη λίστα με τους παίκτες που παρακολουθεί, βρίσκονται και δύο "ερυθρόλευκοι", τους οποίους τσεκάρει. Πρόκειται για τους Ντουντού και Γκαλέτι. Οι Γάλλοι, έχουν συγκεντρώσει πολλές πλρηφορίες για τους δύο ποδοσφαιριστές και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως είναι αυτό με την Μπενφίκα θα μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπερασμάτα. Τόσο ο Γκαλέτι, όσο και ο Ντουντού θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και ο άνθρωπος της Μαρσέιγ θα μπορέσει να γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις. Η παρουσία της γαλλικής ομάδας στο Καραϊσκάκη δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι θα κάνει και προτάσεις για την απόκτηση των παικτών. Θέλουν να τους τσεκάρουν και πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση, είναι πολύ πιθανό να δουν ξανά τους δύο παίκτες και σε άλλα παιχνίδια. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο Ντουντού, όσο και ο Γκαλέτι παίζουν σε θέσεις που οι Γάλλοι θέλουν να ενισχυθούν. Ψάχνουν τόσο για αμυντκό χαφ, όσο και για δεξί χαφ. Και ειδικά ο Ντουντού τους έχει "γυαλίσει" πολύ, διότι έχουν πρόβλημα στον άξονα και εκτιμούν ότι είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Στη λίστα της Μαρσέιγ βρίσκεται και ο Βασίλης Τοροσίδης, αλλά ο σκάουτερ της γαλλικής ομάδας δεν θα έχει την δυνατότητα να δει τον διεθνη μπακ, σύμφωνα με όλες της ενδείξεις. Ο "Τόρο" δεν θα προλάβει το ματς με την Μπενφίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γάλλοι δεν θα έρθουν σε κάποιοι άλλο ματς για να τον δουν. Από εκεί και πέρα, ο μάνατζερ που κάνει τις επαφές με τη Μπλάκμπερν, έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θα έρθει η πρόταση των Αγγλων, μέσα στον επόμενο μήνα.
Πάντως και η Τσέλσι ειδοποίησε ότι θέλει δύο προσκλήσεις για τον αγώνα με τη Μπενφίκα. Δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για νέους σκάουτερ ή θα είναι πάλι ο Πέλε Αντερσον, που σταματάει τη συνεργασία με την αγγλική ομάδα, οπότε δεν έχει νόημα μία τέτοια παρουσία. Αν πάντως είναι νέοι σκάουτερ είναι προφανές ότι οι "μπλε" θέλουν να τσεκάρουν πάλι τον Ντιόγο, σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: