24 Νοεμβρίου 2008

Αντζέλκοβιτς, Μανιάτης και Σεϊταρίδης στο στόχαστρο της ΑΕΚ


Η ομάδα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια μόνιμη αναζήτηση. Είτε για επιθετικό κλάσης μετά τη φυγή Ντέμη, είτε για αμυντικό 'κολόνα' μετά το τέλος της καριέρας του Μανωλά, είτε για τερματοφύλακα μετά τον Ατματζίδη, είτε για πλάγιους μπακ. Κατά καιρούς σιγά σιγά οι θέσεις είτε καλύφτηκαν σε μεγάλο βαθμό, είτε αναπληρώθηκαν σχεδόν πλήρως. Σορεντίνο, Σάχα, Αλβες, Τσιρίλο, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.... Για όλες σχεδόν τις θέσεις βρέθηκαν οι λύσεις, εκτός από τους μπακ.
Ένα από αυτά είναι και του Ντούσαν Αντζέλκοβιτς, που αγωνίζεται στην Τουρκία με τα χρώματα της Κοτσαέλισπορ. Ο 26χρονος Σέρβος αριστερός μπακ, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του «Ντούσκο» ο οποίος τον γνωρίζει από το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα, δύο χρόνια πριν.
Για τη δεξιά υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Μανιάτη και Σεϊταρίδη που παραμένουν ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Οι δύο περιπτώσεις είναι εκ των πραγμάτων δύσκολες, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Ο μεν Σεϊταρίδης, εκτός του ότι πλέον έχει συμμετοχές με την Ατλέτικο, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα και το κασέ του κρίνεται πολύ υψηλό για τα δεδομένα της ελληνικής ομάδας. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος δεν υπάρχουν και έσοδα από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Από την άλλη η περίπτωση του Μανιάτη φαντάζει ιδανική, καθώς ο 22χρονος άσος είναι σε εξαιρετική ηλικία, με γεμάτες και εντυπωσιακά σταθερές χρονιές, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και είναι και Ελληνας. Είναι όμως και πολύ ακριβός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις του Πανιωνίου πολύ δύσκολα θα πέσουν κάτω από τα 2-2.5 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: