28 Νοεμβρίου 2008

Ένα... σπάνιο ατύχημα ήταν για τον Κίκε Φλόρες η βαριά ήττα της Μπενφίκα

Σαν ένα ατύχημα που δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε παρομοίωσε ο Κίκε Φλόρες τη βαριά ήττα της Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο Ισπανός τεχνικός των «αετών» απέδωσε μεγάλος μέρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα στα λάθη της ομάδας του.
Σε ερώτηση γιατί δεν αγωνίστηκε ο Κατσουράνης, ο Φλόρες απάντησε:
«Ο Κατσουράνης δεν ήταν100% έτοιμος και όποιος δεν είναι έτοιμος, δεν αγωνίζεται».
Στη συνέχεια απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

- Πόσο καθοριστικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα για τη συνέχεια;

«Ήταν πρωτόγνωρο, κάτι σαν ατύχημα δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Τώρα, πρέπει να αντιδράσουμε, να κάνουμε καινούρια αρχή, οι στατιστικές εις βάρος μας, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνέρθουμε στη συνέχεια».

- Ήταν η πιο βαριά ήττα στην καριέρα σας;

«Πονάει πολύ, είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαι φιλόδοξος, όμως, δουλεύω σε φιλόδοξη ομάδα και πρέπει να αντιδράσουμε»

- Γιατί στο 3-1 δεν κάνατε αλλαγές;

«Αυτό που έκανα, αυτό πίστευα. Δεν πιστεύω ότι το 5-1 είναι μόνο θέμα προσπάθειας του Ολυμπιακού, αλλά και δικής μας ευθύνης από τα λάθη που κάναμε. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να στηρίξω τους παίκτες που επέλεξα».

- Πριν μερικά χρόνια είπε ο Ολυμπιακός είναι η πιο άναρχη ομάδα που έχει δει στην καριέρα του, το πιστεύει ακόμα;

«Τελείως διαφορετικός από τότε, πριν από δύο χρόνια. Αν κάποια ομάδα σήμερα ήταν άναρχη, αυτή ήταν η Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, ενώ εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: