1 Νοεμβρίου 2008

Τα πρώτα σχέδια του Ντιέγκο... χωρίς τον «διάδοχό» του Λιονέλ Μέσι!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στα σχέδια του τον Λιόνελ Μέσι, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Αργεντινής. Ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου, αφού παρουσιάστηκε επίσημα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, έπιασε αμέσως δουλειά και προετοιμάζεται για την πρώτη φιλική αναμέτρηση με τη Σκωτία στις 19 Νοεμβρίου.
Ο Μαραντόνα θα αφήσει εκτός αποστολής τον Λιόνελ Μέσι, καθώς θέλει να διασφαλίσει ότι θα τηρηθεί η συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την αργεντίνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σε σχέση με τις υποχρεώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή στην «μπιανκοσελέστε».
«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έδειξε ανωτερότητα και επέτρεψε στον Μέσι να ταξιδέψει στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα σεβαστούμε τη συμφωνία που έχει γίνει, καθώς το τελευταίο που επιθυμούμε είναι οι εντάσεις και οι προστριβές.
»Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά, είναι ότι ο Λιόνελ δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση να προσφέρει στην Αργεντινή και να βοηθήσει τις προσπάθειες της», ανέφερε στην εφημερίδα «Marca».
Ο Μαραντόνα αποκάλυψε ορισμένα από τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως σχεδιάζει ένα ταξιδάκι στη Βαρκελώνη για να μιλήσει από κοντά με τον Μέσι, στον οποίο τρέφει ιδαίτερη... συμπάθεια.
«Θα ταξιδέψω στην Αγγλία για να παρακολουθήσω από κοντά τις προσπάθειες του Κάρλος Τέβεζ και του Ζαβιέ Ματσεράνο. Μετά θα μεταβώ στη Σκωτία για να προετοιμαστώ για το ντεμπούτο μου ως προπονητής», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: