20 Νοεμβρίου 2008

Νοκ- άουτ ο Μάντζιος, πρόβλημα με Μάτος

«Ατελείωτα» μοιάζουν τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Χενκ Τεν Κάτε, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο στο Ολυμπιακό Στάδιο (22/11). Πέραν των Κλέιτον, Ρουκάβινα και το ταξίδι του Ζιλμπέρτο Σίλβα (θα επιστρέψει αργά από την εθνική του), ήρθαν οι τραυματισμοί των Μάτος και Μάντζιου να προβληματίσουν ακόμη περισσότερο τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο δεξί γόνατο. Το σημείο αυτό τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό και απ’ότι φαίνεται το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί το διάστημα απουσίας του. Πέραν αυτού, από εξετάσεις θα περάσει και ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο και τέθηκε εκτός πλάνων για το παιχνίδι του Σαββάτου. Υπάρχουν φόβοι όμως ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Ίντερ (26/11).
Θυμίζουμε πως ο Κλέιτον δεν υπολογίζεται σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, λόγω θλάσης, ενώ ο Ρουκάβινα κάνει θεραπεία και… αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τους «νερατζούρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: