6 Νοεμβρίου 2008

Δώρο Σίλβα στους οπαδούς... η νίκη επί του Ολυμπιακού

Με ώθηση από τη μεγάλη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (9/11) με τον Ολυμπιακό και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα υπόσχεται «...να κάνουμε δώρο στον κόσμο τη νίκη».
Ο Βραζιλιάνος σταρ των «πρασίνων» τόνισε ακόμη πως νιώθει πολύ καλά στην Παιανία και δήλωσε έτοιμος «να γίνω θυσία για την ομάδα μου».
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και αρχικά αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τη μέχρι τώρα θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στους επικριτές του:
«Νιώθω καλά στην ομάδα και πάντα το βγάζω μέσα στο γήπεδο. Δεν τα πήγα μόνο εγώ καλά, το ίδιο έκανε όλη η ομάδα. Ηταν ένα φοβερό ματς για εμάς και πήραμε μία νίκη που μας φέρνει ξανά μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης.
»Αυτό που με απασχολεί είναι το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν έχω πρόβλημα να θυσιάζομαι για την ομάδα μου και να κάνω όσα μου λέει ο προπονητής».
Αναφερόμενος στο ματς με τη Βέρντερ ο Ζιλμπέρτο τόνισε: «Είχαμε πίστη ότι μπορούμε. Είπαμε ότι δεν έχουμε λόγο να φοβηθούμε και πιστεύω ότι το αποδείξαμε από την αρχή του αγώνα.
»Κρατήσαμε μπάλα στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο χτυπήσαμε όταν έπρεπε. Νιώθουμε πολύ καλά που κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».
Αυτό το ματς, όμως, ανήκει στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (9/11) και ο Σίλβα δίνει υπόσχεση νίκης στους φίλους της ομάδας του:
«Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις την Βέρντερ εκτός έδρας και μάλιστα με τέτοιο σκορ. Είναι μια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε δυνατά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη.
»Το χαρήκαμε, όμως τώρα μπροστά μας υπάρχει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Από το επόμενο πρωί το μυαλό μας είναι εκεί, γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ολοι μας θα θέλαμε να κάνουμε δώρο στους οπαδούς τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Τους το χρωστάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: