15 Νοεμβρίου 2008

Στο Μπόλτον η Λίβερπουλ

Εκτός έδρας αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι της Premier League. Η Λίβερπουλ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενόψει του (κοντινού) ταξιδιού της στο Μπόλτον και το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από τον Στίβεν Ντάρμπι.
Ο 20χρονος, αρχηγός της ομάδας των αναπληρωματικών, ενδέχεται να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Αλβάρο Αρμπελόα.
Η Τσέλσι παίζει στο «Χόθορνς» με την Γουέστ Μπρομ και ο Λουϊς Φελίπε Σκολάρι συμπεριέλαβε δύο στελέχη της ομάδας νέων στην αποστολή τους Μίροσλαβ Στοτς, Μάικλ Γουντς, λόγω των πολλών απουσίων (Αλεξ, Μπελέτι, Καρβάλιο, Εσιέν, Τζο Κόουλ είναι απόντες, ενώ δύσκολα θα «ξεκινήσουν» οι Ασλεϊ Κόουλ, Μπάλακ).
Η Αρσεναλ προέρχεται από πολύ σπουδαία νίκη (2-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αύριο υποδέχεται την Αστον Βίλα. Στους «κανονιέρηδες» επιστρέφει ο Αντεμπαγιόρ και ο τερματοφύλακας Αλμούνια, ενώ και οι «Χωριάτες» πιθανότατα θα ενισχυθούν από τον Στίλιαν Πετρόφ.
Οσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα περιθώρια ήδη στενεύουν επικίνδυνα και το χαμένο έδαφος θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα, για να υπερασπίσει με επιτυχία το στέμα της.
Συνεπώς, οποιαδήποτε «γκέλα» εναντίον της Στόουκ Σίτι (που πριν από λίγες εβδομάδες πήρε 0-0 στο «Ανφιλντ»)... απαγορεύεται.
Τέλος, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Χαλ για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και ίσως κάνει το ντεμπούτο του με τους «νεοφώτιστους».

Το πρόγραμμα της 13ης ημέρας:

Σάββατο (15/11)
Μπόλτον - Λίβερπουλ
Αρσεναλ - Αστον Βίλα
Μπλάκμπερν - Σάντερλαντ
Φούλαμ - Τότεναμ
Μάντσεστερ Γ. - Στόουκ
Νιούκαστλ - Γουϊγκαν
Γουέστ Χαμ - Πόρτσμουθ
Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι

Κυριακή (16/11)
Εβερτον - Μίντλεσμπρο
Χαλ - Μάντστεστερ Σίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: