18 Νοεμβρίου 2008

Βαριά καμπάνα σε Γκούμα


Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ και εκτός πλάνων του Χενκ Τεν Κάτε για ένα μήνα, τιμωρήθηκε ο Γιάννης Γκούμας. Η αντίδραση του αμυντικού του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Λάρισα, θεωρήθηκε παράδειγμα προς αποφυγή και ιδιαίτερα από τον αρχηγό της ομάδας.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη... κορυφής που είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος βέβαια δεν έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση.
Η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη προτού ο Πατέρας πάει στις ΗΠΑ, αλλά με αφορμή και την αγωνιστική κρίση της ομάδας επικεντρώθηκε και σε αγωνιστικά ζητήματα.
Επίσης στη δίωρη συνάντηση πέραν του προβληματισμού που εξέφρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για την πορεία της ομάδας, συζητήθηκαν και μεταγραφικά θέματα και κυρίως η ενίσχυση των πρασίνων στην άμυνα, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Τέλος, το απόγευμα της Τρίτης ο α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των οργανωμένων, όπου φυσικά εξέφρασε τα παράπονα της ΠΑΕ για όσα έγιναν στο «Αλκαζάρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: