6 Νοεμβρίου 2008

Ο Ζεβλάκοφ προκαλεί τον ΠΑΟ ενόψει ντέρμπι και τίτλου

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει τα πλάνα του ενόψει της Κυριακής (9/11) και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι να νικήσουν τον Παναθηναϊκό. «Οποια ομάδα θέλει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να μας νικήσει για να το πάρει», τόνισε ο Μίκαελ Ζεβλάκοφ, που εμφανίστηκε «...διψασμένος για τίτλους».
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην άμυνα, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και δηλώνει πως:
«Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και όποια ομάδα θέλει το πρωτάθλημα θα πρέπει να μας κερδίσει για να το πάρει.
»Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει τον τίτλο έντεκα φορές τα δώδεκα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε και το φετινό πρωτάθλημα.
»Διψάμε για τίτλους και πάντα θα προσπαθούμε για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους».
Ο Πολωνός άσος του Ολυμπιακού δεν είναι... πρωτάρης στα ντέρμπι των «αιωνίων» και γνωρίζει καλά τη σημασία τους: «Είναι ένα ντέρμπι και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι σε τέτοιου είδους μας όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
»Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει σε όλα τα ματς έχοντας ως στόχο τη νίκη, την κατάκτηση των τριών βαθμών και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
»Αν μάλιστα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρόκειται για ένα σημάδι κατάκτησης του τίτλου. Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον Παναθηναϊκό ότι δεν θα είναι εύκολο να μας πάρουν το πρωτάθλημα.
»Πολλοί αντίπαλοί μας ίσως να νομίζουν ότι φέτος θα είναι πιο εύκολο να μας αντιμετωπίσουν, αλλά κάνουν λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: