11 Νοεμβρίου 2008

Παρελθόν από τον Αστέρα ο Καρβαλιάλ, φαβορί ο Λεμονής

Τα αρνητικά αποτελέσματα του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στους τελευταίους αγώνες, οδήγησαν τους διοικούντες την ΠΑΕ και τον Κάρλος Καρβαλιάλ, να λύσουν την συνεργασία τους.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν κατάφερε να περάσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η ομάδα της Τρίπολης, να βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας μετά από εννέα αγωνιστικές με απολογισμό μία νίκη, πέντε ισοπαλίες (4 στην Τρίπολη) και τρεις ήττες.



Χρέη υπηρεσιακού προπονητή για το παιχνίδι με τον Αρη για την 10η αγωνιστική, θα εκτελέσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Καλίντ Κάραμα.
Οι διοικούντες τον Αστέρα βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές, ωστόσο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Καρβαλιάλ, θεωρείται ο Τάκης Λεμονής.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι η διοίκηση και ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας κ. Κάρλος Καρβαλιάλ ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η ΠΑΕ Αστέρας ευχαριστεί τον κ. Καρβαλιάλ για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια: