21 Νοεμβρίου 2008

Με «Πάτσα» και Πάντο στην Θεσσαλονίκη

Οι Χρήστος Πατσατζόγλου και Τάσος Πάντος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού, για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19:00), με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και τέθηκαν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παρόλα αυτά, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά για τον ισπανό τεχνικό, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Στολτίδη, Τοροσίδη, Σίσιτς, Λέτο, Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου, Λεονάρντο και Ζεβλάκοφ.
Οι Στολτίδης, Τοροσίδης και Σίσιτς έκαναν θεραπεία, με τον τελευταίο να υποφέρει από μία τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα αριστερού γόνατος.
Οι Μήτρογλου, Λεονάρντο και Ζεβλάκοφ συνέχισαν το προγράμμα αποκατάστασης, το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Ο Λέτο είναι τιμωρημένος, λόγω συμπλήρωσης καρτών, ενώ ο Ραούλ Μπράβο υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε σε έγγραφη απολογία, εντός 48 ωρών, τους Ραούλ Μπράβο και Κώστα Μήτρογλου. Ο Ισπανός αμυντικός κλήθηκε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ ο Έλληνας επιθετικός για παραβίαση ωραρίου, που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.
Ο Μήτρογλου είχε προειδοποιηθεί και στο παρελθόν για τα... νυχτοπερπατήματα του, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έβαλε μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: