23 Νοεμβρίου 2008

Οριστικά εκτός ο Δάρλας από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα

Ο Φίλιππος Δάρλας δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στους προσαγωγούς και μοιραία έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Λάρισα την Κυριακή (19:00) στην Τούμπα.
Ετσι, ο Φερνάντο Σάντος πρόσθεσε ακόμα ένα όνομα στο απουσιολόγιό του, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πάμπλο Γκαρσία και των Κοντρέρας, Βιεϊρίνια και Βαγγελή που είναι τραυματίες.
Παρά τις απουσίες όμως, ο στόχος δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Μία νίκη άλλωστε απέναντι στους «βυσσινί» θα επιτρέψει στους Θεσσαλονικείς να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να παρατάξει τους ποδοσφαιριστές με σύστημα 4-4-2. Ο Χαλκιάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Αραμπατζής δεξιά, ο Σνάουτσερ αριστερά και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαλεζάς και Μάρκος Αντόνιο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Βερόν και Ιβιτς, στις πτέρυγες οι Κονσεϊσάο και Κωνσταντινίδης, ενώ οι Μπακαγιόκο και Μουσλίμοβιτς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.
Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Δικεφάλου για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου, η οποία περιείχε το καθιερωμένο χαλάρωμα. Μόλις ολοκληρώθηκε, ο Σάντος γνωστοποίησε και τις επιλογές του για την αναμέτρηση.
Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Ρίζος, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Αραμπατζής, Γεωργίου, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: