3 Νοεμβρίου 2008

Προβλήματα για Κετσπάγια

Από εξαιρετικά αμφίβολη μέχρι απίθανη, χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των Δέλλα, Σάβιο και του αρχηγού Νίκου Νικολάου, στον αγώνα της Ανόρθωσης με την Ίντερ, για την 4η αγωνιστική των ομιλών του Champions League.
Ο Βραζιλιάνος έχει να προπονηθεί από την Παρασκευή και μόνο με θαύμα προλαβαίνει το ματς του ΓΣΠ, ενώ Δέλλας και Νικολάου, που προπονούνται ατομικά τις τέσσερις τελευταίες μέρες, θα δοκιμάσουν ξανά τη Δευτέρα.
Χθες, λίγο μετά τις 19:00, έφθασε στην Κύπρο η αποστολή της Ίντερ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, ενώ "έκοψε" τον Αντριάνο. Πρόκειται για τους ακόλουθους: Φρανσέσκο Τόλντο, Ζούλιο Σέζαρ, Πάολο Ορλαντόνι (τερματοφύλακες), Ιβάν Κόρντομπα, Μάξουελ, Μαϊκόν, Νικολάς Μπουρντίσο, Μάρκο Ματεράτσι, Νταβίντ Σαντόν (αμυντικοί), Χαβιέρ Ζανέτι, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Πάτρικ Βιεϊρά, Εστεπάν Καμπιάσο, Αμαντίνο Μαντσίνι, Φρανσέσκο Μπολζόνι, Λούκα Τρεμολάντα, Ρικάρντο Κουαρέσμα (μέσοι), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χούλιο Κρουζ, Ματία Ντέστρο, Μάριο Μπαλοτέλι (επιθετικοί).

Γάλλος ο διαιτητής

Ο Γάλλος διαιτητής Λοράν Ντουαμέλ ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Τρίτης (21:45) στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ίντερ για την 4η αγωνιστική του β’ ομίλου του Champions League. Βοηθοί του θα είναι ο αδελφός του Λοράν, Στέφαν Ντουαμέλ και ο Νίκολα Ποτιέ.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: