25 Νοεμβρίου 2008

Ο Βαλβέρδε μίλησε για νίκη κόντρα στους Πορτογάλους

Το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε την καλύτερη ψυχολογία στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα την Πέμπτη. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στο πορτογαλικό κανάλι «Antena 1» και αφού έπλεξε το εγκώμιο του Κίκε Φλόρες, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει.
Ο Ντιόγκο, αναφέρθηκε στους Βραζιλιάνους της Μπενφίκα και δήλωσε πως ελπίζει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι... Βραζιλιάνοι της ομάδας του ελπίζει να είναι καλύτεροι.
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, διότι η Μπενφίκα απέκτησε πολύ καλούς παίκτες φέτος, όπως ο Σουάσο και ο Αϊμάρ.
»Περιμένω ένα πολύπλοκο παιχνίδι και λόγω της κατάστασης της Μπενφίκα και λόγω του προπονητή που έχει.
»Εχω βρεθεί αντίπαλος με τον Κίκε Φλόρες πολλές φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα», είπε ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε:
«Γνωρίζω ότι πρόκειται μία ομάδα καλά δουλεμένη στην τακτική, διότι ο Κίκε Φλόρες δουλεύει πολύ καλά σ' αυτό το κομμάτι. Θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό, σημαντικό και για εμάς και για την Μπενφίκα, καθώς δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο.
»Γνωρίζουμε πως η πορτογαλική ομάδα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: