2 Νοεμβρίου 2008

Γυρίσαμε στις παλιές εποχές, εκτιμά ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης... ξέσπασε για την αντιμετώπιση που έχουν φέτος οι πράσινοι από τη διαιτησία με αφορμή τα σφυρίγματα του Ζωγράφου στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.
«Για μια ακόμα φορά είδαμε πράγματα που δεν αρμόζουν στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Είμαστε η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι όμως έχουμε αυτή την αντιμετώπιση. Εχουμε δώσει οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα κι αν εξαιρέσουμε κανά δύο, όπου η διαιτησία μας έπαιξε 50%-50%. Γυρίσαμε στις παλιές καλές εποχές. Εγώ που ήμουν και παλιά στην ομάδα, γυρίσαμε στις παλιές καλές εποχές. Συνηθισμένοι είμαστε να μάς αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο. Δεν υπήρχε φάουλ, δεν υπήρχε αποβολή. Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν σήμερα (1/11) αν δεν παίρναμε το αποτέλεσμα και τι πίεση θα είχαμε. Στο ημίχρονο όλοι οι αντίπαλοι έπεσαν χωρίς λόγο στο διαιτητή και στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κάποια παράξενα πράγματα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τους τρεις βαθμούς».
Ο βραχύσωμος μέσος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Βέρντερ για το Champions League, καθώς και για το ντέρμπι που έπεται με τον Ολυμπιακό:
«Κακά τα ψέματα, στο Champions League είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.Στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Τη Βέρντερ έπρεπε να την είχαμε νικήσει στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στη Βρέμη. Μας έκανε καλό ότι νικήσαμε τον Πανιώνιο. Θα είναι δύσκολη βραδιά στη Γερμανία κόντρα σε μια επιθετική ομάδα. Το μυαλό μας δεν είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά στο παιχνίδι με τη Βέρντερ. Είμαστε υποχρεωμένοι για την ιστορία της ομάδας να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: