18 Νοεμβρίου 2008

Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο Πάμπλο Γκαρσία!

Δεν ήταν καθόλου παράξενο το γεγονός ότι η ΝΕΤ έδειξε δεκάδες φορές το χτύπημα του Γκαρσία στον Ντιόγκο αλλά ελάχιστα προβλήθηκε η επίσης αντιαθλητική αγκωνιά του Ντιόγκο στο Γκαρσία που είχε προηγηθεί. Το κρατικό κανάλι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού και θα τα έχει και για την επόμενη τριετία έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι τα “καλά παιδιά”, ενώ οι άλλοι είναι οι “κακοί”.
Ναι, ο Γκαρσία έπρεπε να αποβληθεί όταν έριξε μπουνιά στο στομάχι του Ντιόγκο, αλλά ο Ντιόγκο έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα όταν έριξε μία αγκωνιά «κατς» στον Γκαρσία με αποτελέσμα να του σπάσει τα δύο μπροστικά δόντια! Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Ουρουγουανός παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είναι και… άγιος. Ο Γκαρσία έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα, έδρες και αντιπάλους. Έκανε λάθος, αλλά το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει με τη λογική. Λειτούργησε εντελώς παρορμητικά ακολουθώντας -στο περίπου- το δόγμα «οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος…».
Και λέμε στο περίπου, διότι αν το ακολουθούσε επακριβώς θα έπρεπε να έχει δύο λιγότερα δόντια και ο Ντιόγκο…
Ο Γιώργος Σπυριδόπουλος ήταν ο οδοντίατρος, τον οποίο επισκέφθηκε χτες, μία μέρα μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός παίκτης του Δικεφάλου σύμφωνα με τον κ. Σπυριδόπουλο έχει πρόβλημα με τα δυο μεγάλα δόντια στην πάνω γνάθο. Μάλιστα, το ένα έχει σπάσει και το άλλο χρειάζεται επίσης αποκατάσταση. Σύμφωνα με τον οδοντίατρο, προήλθε από χτύπημα και χρειάζεται να υπάρξει επέμβαση, κυρίως στο ένα από τα δυο δόντια του Γκαρσία.

Πηγή: Metropolis Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: