1 Νοεμβρίου 2008

«Εμεινα ικανοποιημένος από τον Μόρα» δήλωσε ο Ρεχαγκέλ...

O Ότο Ρεχάγκελ παρακολούθησε με τον Γιάννη Τοπαλίδη τον αγώνα της Μπολόνια με την Γιουβέντους (1-2), μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση του Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο συζήτησε μετά το τέλος του αγώνα και έδειξε ότι τον υπολογίζει.
Ο Ρεχάγκελ συνάντησε τον Έλληνα αμυντικό στα αποδυτήρια και του είπε «Ησουν καλός, παρά την ήττα της ομάδας σου». Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, αναφερόμενος στον αγώνα και στην απόδοση του Μόρα τόνισε:
«Ηταν μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με εμφανή διαφορά δυναμικότητας. Η Γιουβέντους είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από την Μπολόνια και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, η γενική παρουσία του Μόρα στον αγωνιστικό χώρο με άφησε ικανοποιημένο».
Ο Ότο Ρεχάγκελ υπολογίζει τον Έλληνα παίκτη για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής και σύντομα αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία να τον καλέσει στον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Γερμανός εκλέκτορας παρακολουθεί και τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος αναμένεται να κληθεί και αυτός σε περίπτωση που κάποιος εκ των Χαλκιά και Τζόρβα δεν είναι διαθέσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: