17 Νοεμβρίου 2008

Σενάρια για Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης έθεσε ουσιαστικά την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΑΕΚ, η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάστασή του είχε ξεκινήσει.
Στην πολύωρη συνάντησή που είχε το βράδυ της Κυριακής - και τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα - με τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ αποφασίσθηκε το μεταξύ τους «διαζύγιο» και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Ένωσης» είναι ο Νίκος Κωστένογλου.
Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς, για τον οποίο υπήρχε η πληροφορία ότι υπάρχει η πιθανότητα να αναλάβει πρόεδρος.
Πριν τη συνάντηση Δώνη - μεγαλομετόχων είχαν διαρρεύσει σενάρια για την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, όμως, οδεύει προς την Τρίπολη και τον Αστέρα.
Αλλες φήμες θέλουν τον Λάκη Νικολάου για πρόεδρο, αν και ο ίδιος με δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες το είχε ουσιαστικά αποκλείσει με τον Στέλιο Μανωλά ως τεχνικό διευθυντή.
Υπάρχει ακόμα και το σενάριο που θέλει τον Έβαλντ Λίνεν να αντικαθιστά τον Γιώργο Δώνη.
Μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: