15 Νοεμβρίου 2008

Η αυλαία ανοίγει σε Αλκαζάρ, ΟΑΚΑ και Βικελίδης

Το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Η αυλαία, όμως, ανοίγει το Σάββατο με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις.
Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας στο Αλκαζάρ (16:45), η απρόβλεπτη, φέτος, ΑΕΚ υποδέχεται τον μαχητικό Πανσερραϊκό (19:00) και ο Αρης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν την νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, θα παραταχθούν στο φαληρικό γήπεδο, με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν στην εφετινή διοργάνωση.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Στολτίδη που είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα αναμένεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους Αντζα και Τζόρτζεβιτς.
Από την πλευρά του, ο Σάντος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικό «αγκάθι» τον Κονσεϊσάο, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη.
Παράλληλα, η Ξάνθη που εντυπωσιάζει, δοκιμάζεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό σε μία ανοικτή αναμέτρηση, ενώ ο Παναθηναϊκός .
Επίσης, ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Θρασύβουλο και με νίκη θα παραμείνει στα «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας, ο Πανιώνιος με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν τους βαθμούς για να βελτιώσουν την θέση τους και ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα αγώνα χωρίς φαβορί.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο (15/11)
16:45 Λάρισα - Παναθηναϊκός ALPHA
19:00 ΑΕΚ - Πανσερραϊκός NOVA
19:00 Αρης - Αστέρας Τρίπολης ΝΕΤ

Κυριακή (16/11)
15:00 Εργοτέλης - Θρασύβουλος
15:00 Λεβαδειακός - ΟΦΗ
16:45 Πανθρακικός - Ξάνθη NOVA
19:00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΝΕΤ
19:00 Πανιώνιος - Ηρακλής NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: